#1 Enable authentication for SS von DMT 02.07.2019 04:17

Question: 1

Which three commands can be used to harden a switch? (Choose three.)

A. switch(config-if)# spanning-tree bpdufilter enable
B. switch(config)# ip dhcp snooping
C. switch(config)# errdisable recovery interval 900
D. switch(config-if)# spanning-tree guard root
E. switch(config-if)# spanning-tree bpduguard disable
F. switch(config-if)# no cdp enable


Answer: BDF


Question: 2

What are three features of the Cisco ASA 1000V? (Choose three.)


A. cloning the Cisco ASA 1000V
B. dynamic routing
C. the Cisco VNMC policy agent
D. IPv6
E. activestandby failover
F. QoS


Answer: ACE


Question: 3

If the Cisco ASA 1000V has too few licenses Xherdan Shaqiri Liverpool Jersey , what is its behavior?


A. It drops all traffic.
B. It drops all outside-to-inside packets.
C. It drops all inside-to-outside packets.
D. It passes the first outside-to-inside packet and drops all remaining packets.


Answer: D


Question: 4

A network administrator is creating an ASA-CX administrative user account with the following parameters:
- The user will be responsible for configuring security policies on networkdevices.
- The user needs read-write access to policies.
- The account has no more rights than necessary for the job.
What role will the administrator assign to the user?


A. Administrator
B. Security administrator
C. System administrator
D. Root Administrator
E. Exec administrator


Answer: B


Question: 5

Which two web browsers are supported for the Cisco ISE GUI? (Choose two.)


A. HTTPS-enabled Mozilla Firefox version 3.x
B. Netscape Navigator version 9
C. Microsoft Internet Explorer version 8 in Internet Explorer 8-only mode
D. Microsoft Internet Explorer version 8 in all Internet Explorer modes
E. Google Chrome (all versions)


Answer: AC


Question: 6

With Cisco ASA activestandby failover, by default Virgil van Dijk Liverpool Jersey , how many monitored interface failures will cause failover to occur?


A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5


Answer: A


Question: 7

Which statement about SNMP support on the Cisco ASA appliance is true?


A. The Cisco ASA appliance supports only SNMPv1 or SNMPv2c.
B. The Cisco ASA appliance supports read-only and read-write access.
C. The Cisco ASA appliance supports three built-in SNMPv3 groups in Cisco ASDM:
Authentication and Encryption, Authentication Only Trent Alexander-Arnold Liverpool Jersey , and No Authentication, No Encryption.
D. The Cisco ASA appliance can send SNMP traps to the network management station only using SNMPv2.


Answer: C


Question: 8

Which statement about Cisco ASA multicast routing support is true?


A. The Cisco ASA appliance supports PIM dense mode Simon Mignolet Liverpool Jersey , sparse mode, and BIDIR-PIM.
B. The Cisco ASA appliance supports only stub multicast routing by forwarding IGMP messages from multicastreceivers to the upstream multicast router.
C. The Cisco ASA appliance supports DVMRP and PIM.
D. The Cisco ASA appliance supports either stub multicast routing or PIM Sheyi Ojo Liverpool Jersey , but both cannot be enabled at thesame time.
E. The Cisco ASA appliance supports only IGMP v1.


Answer: D


Question: 9

How many interfaces can a Cisco ASA bridge group support and how many bridge groups can a Cisco ASA appliance support?


A. up to 2 interfaces per bridge group and up to 4 bridge groups per Cisco ASA appliance
B. up to 2 interfaces per bridge group and up to 8 bridge groups per Cisco ASA appliance
C. up to 4 interfaces per bridge group and up to 4 bridge groups per Cisco ASA appliance
D. up to 4 interfaces per bridge group and up to 8 bridge groups per Cisco ASA appliance
E. up to 8 interfaces per bridge group and up to 4 bridge groups per Cisco ASA appliance
F. up to 8 interfaces per bridge group and up to 8 bridge groups per Cisco ASA appliance


Answer: D


Question: 10

Which addresses are considered "ambiguous addresses" and are put on the greylist by the Cisco ASA botnet traffic filter feature?


A. addresses that are unknown
B. addresses that are on the greylist identified by the dynamic database
C. addresses that are blacklisted by the dynamic database but also are identified by the static whitelist
D. addresses that are associated with multiple domain names, but not all of these domain names are on the blacklist


Answer: D


Question: 11

For which purpose is the Cisco ASA CLI command aaa authentication match used?


A. Enable authentication for SSH and Telnet connections to the Cisco ASA appliance.
B. Enable authentication for console connections to the Cisco ASA appliance.
C. Enable authentication for connections through the Cisco ASA appliance.
D. Enable authentication for IPsec VPN connections to the Cisco ASA appliance.
E. Enable authentication for SSL VPN connections to the Cisco ASA appliance.
F. Enable authentication for Cisco ASDM connections to the Cisco ASA appliance.


Answer: C Wholesale Jerseys Free Shipping[/url] Wholesale NFL Jerseys China Wholesale Football Jerseys

Xobor Forum Software von Xobor
Einfach ein eigenes Forum erstellen
Datenschutz